Bezoekersinfo

Mobiliteitsplan Moen Feest

Het nieuwe festivalterrein is gelegen aan het jaagpad tussen Moen en Bossuit, vlakbij vakantiehuis Trimaarzate. Het ligt op de hoek van fietsknooppunt 44 en wandelknooppunt 12 Land van Mortagne! De inkom ligt langs het jaagpad, op het einde van de Trekweg.


Ons verkeersveilig mobiliteitsplan zet vol in op fietsers en wandelaars. We houden de zone rondom de Trimaarzate verkeersvrij. Door onze ligging en XL fietsparking raden we aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het festival te komen.

Toch met de auto naar Moen Feest?

Parkeren kan op de nabijgelegen parkings o.a. in de industriezone. Tickets voor de parking zijn vanaf nu reserveerbaar. Een parkeerticket op voorhand reserveren kost €8. Niet gereserveerd? Dan betaal je op de dag zelf €10. We houden de zone rondom Moen Feest verkeersveilig, en houden we optimaal rekening met het comfort van de bezoekers en buurtbewoners.

De parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Navigeer naar onderstaande adressen op volg de Moen Feest bewegwijzering

P1 - Verzetslaan 3 - 8552 Moen
P2 - Moenkouterstraat 14 - 8552 Moen

Dichtbij het festivalterrein is een parking voorzien voor personen met een handicap. Deze is gratis, maar op voorhand aan te vragen via mail naar fred@mercatortrading.be.

P gehandicapten - Hoek Trekweg/Poeldries - 8552 Moen

Reserveer nu uw parkeerticket!

SwipeDrinks!

Swipedrinks: betaalsysteem van de toekomst! Met Swipedrinks kan je op Moen Feest bonnetjes aankopen met je smartphone, makkelijk vrienden trakteren en drankjes halen aan de toog. Nooit meer aanschuiven aan de kassa!


Na de succesvolle ‘digitale editie’ van MOENDIAL,kiest Moen Feest opnieuw voor een digitaal betaalsysteem.Zeg vaarwel tegen fysieke drankbonnetjes en cash geld met Swipedrinks! Deze app laat je online al je transacties verrichten en zelfs drankjes swipen naar je vrienden.

De app is beschikbaar op zowel iOS als Android.

De app maakt komaf met de onhandige drankbonnetjes door heel die procedure te verplaatsen naar een online omgeving. Aanschuiven aan een bonnetjeskassa hoeft dus niet meer, want je kan in de app je bonnetjes kopen, waar je ook bent. Het Swipedrinks systeem wordt gebruikt over het volledige festivalterrein, één betaalsysteem dus voor zowel de bars als de foodtrucks. Toch liever traditioneel cash betalen aan de kassa? Geen paniek: Moen Feest voorziet ook een alternatief, met de Swipedrinks betaalpasjes die te koop zijn aan de bonnetjesstand. KOOP DE BONNEN MET SWIPEDRINKS OP VOORHAND GOEDKOPER AAN, NIETS LANGS DE KASSA MAAR METEEN NAAR DE TOOG!

VEILIGHEID OP HET TERREIN

Ook Moen Feest moet zich houden aan de regels ivm veiligheid op de festivals. Er kunnen controles uitgevoerd worden aan de ingang, gelieve hiermee rekening te houden. Strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glas, stoelen (ook opvouwbare), grote zakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan: kleine paraplu‘s (max. 30 cm.) voor persoonlijk gebruik.

MET KINDEREN NAAR MOEN FEEST?

Graag! Ook in 2022 zijn de kinderen meer dan welkom op Moen Feest. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis het festival bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag en kunnen kennis maken met het echte festivalgevoel. Voor de familiedag op zondag is een ticket verplicht voor alle kinderen, en te koop op onze ticketpagina (aan scherp voordeeltarief).

UW PRIVACY OP MOEN FEEST

Door deel te nemen aan het festival, doet de festivalganger afstand van zijn/haar portretrecht op de festival site. De festivalganger verzaakt dus van elke vervolging tegenover de organisatie in het geval van het registeren of verspreiden van zijn/haar beeltenis op de communicatiekanalen, geprint of digitaal.

EERSTE HULP OP HET TERREIN

Als je hulp nodig hebt, bied je je aan bij onze hulppost of spreek je het Rode Kruis team aan op het terrein. Zie je niemand, spreek dan iemand aan van de security of de politie. Zij kunnen het Rode Kruis altijd bereiken. De hulppost bevindt zich aan de ingang. Heb je tijdens het festival speciale hulp nodig, moeten wij je medicatie bewaren of heb je een ander medisch probleem, licht ons dan even vooraf in via volgend adres: hulpdienst@zwevegem.rodekruis.be