Big-top festivaltent

Alle kwalitatieve live-concerten vinden plaats in een open sfeervolle big-top festivaltent. Bovendien streeft Moen Feest naar de beste geluidskwaliteit voor het ultieme concertgevoel. Natuurlijk biedt deze de nodige beschutting bij mindere weersomstandigheden.

Zittribune in tent

Nieuw in 2023: het toevoegen van 1000 genummerde zitplaatsen op een verhoogde tribune voor meer confort voor alle leeftijden.

St.Bernarduscafé

Welcome. This is beer heaven! Ook in 2023 gaat Moen Feest in zee met brouwerij St.Bernardus. Onze pop-up bar is hét mekka voor liefhebbers van onze 'Hemelse Nectar'. Proef o.a. de St.Bernardus Extra 4, St.Bernardus Tripel en St.Bernardus Prior 8.

Kwaremont Koerse Kaffee

Nieuw in 2023: een tweede gethematiseerde bar, van onze partner Kwaremont. Nederlandstalige feesthits tot in de vroege uurtjes! Hou onze line-up pagina's in de gaten voor de artiestenbevestigingen.

De lekkerste gerechten

Aan Moen Feest koppelen we een food festival met de lekkerste gerechten en streekproducten. Van het traditionele festivalfood, tot internationale wereldkeuken. Van Mexicaanse gerechten tot de Aziatische keuken, onze foodtrucks voorzien onze bezoekers van culinair genot.

De sfeervolle buitenzone!

Moen Feest wil een echt belevingsfestival zijn. Daarom zorgen we voor een sfeervolle buitenzone waar onze groene lokatie perfect tot zijn recht komt. Het is dé broedplaats voor sociaal contact. Ideaal om even te ontspannen tussen de optredens door, of te genieten van een hapje of een drankje met je vrienden.