Goed om weten voor je bezoek aan Moen Feest!


MOBILITEITSPLAN

Het festivalterrein is gelegen aan het jaagpad tussen Moen en Bossuit, vlakbij vakantiehuis Trimaarzate. Het ligt op de hoek van fietsknooppunt 44 en wandelknooppunt 12 Land van Mortagne! De inkom ligt langs het jaagpad, op het einde van de Trekweg.

Ons verkeersveilig mobiliteitsplan zet vol in op fietsers en wandelaars. We houden de zone rondom de Trimaarzate verkeersvrij. Door onze ligging en XL fietsparking raden we aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het festival te komen.

Toch met de auto naar Moen Feest?
Parkeren kan op de nabijgelegen parkings. Parkeren in 2024 is gratis! We houden de zone rondom Moen Feest verkeersveilig, en houden we optimaal rekening met het comfort van de bezoekers en buurtbewoners.
De parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Navigeer naar onderstaande adressen op volg de Moen Feest bewegwijzering:

P1 - Sint-Pietersbruglaan - 8552 Moen
P2 - Oeverlaan - 8552 Moen
Zowel de Sint-Pietersbruglaan als de Oeverlaan worden tijdens Moen Feest éénrichting. Volg de signalisatie voor vlotte aankomst en vertrek.

BETAALSYSTEEM

Moen Feest zal opnieuw met een digitaal betaalsysteem werken zoals op de vorige editie. Het systeem blijft identiek als in 2023. Nog uw Moen Feest betaalkaart in huis? Breng ze mee naar het festivalterrein of laad ze op voorhand thuis op. Betalen op het terrein zal dus cash kunnen, via de Payconic app, met de bankkaart of via de smartphone.

VEILIGHEID OP HET TERREIN

Ook Moen Feest moet zich houden aan de regels ivm veiligheid op de festivals. Het is aan de festivalgangers niet toegestaan eigen drank mee te brengen. Dit wordt gecontroleerd bij de toegangscontrole. Strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glas, banken of stoelen (uitgezonderd mini opvouwbare camping), grote rugzakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan: kleine paraplu‘s (max. 30 cm.) voor persoonlijk gebruik.

UW PRIVACY OP MOEN FEEST

Door deel te nemen aan het festival, doet de festivalganger afstand van zijn/haar portretrecht op de festival site. De festivalganger verzaakt dus van elke vervolging tegenover de organisatie in het geval van het registeren of verspreiden van zijn/haar beeltenis op de communicatiekanalen, geprint of digitaal.

EERSTE HULP OP HET TERREIN

Als je hulp nodig hebt, bied je je aan bij onze hulppost of spreek je het Rode Kruis team aan op het terrein. Zie je niemand, spreek dan iemand aan van de security of de politie. Zij kunnen het Rode Kruis altijd bereiken. De hulppost bevindt zich aan de ingang. Heb je tijdens het festival speciale hulp nodig, moeten wij je medicatie bewaren of heb je een ander medisch probleem, licht ons dan even vooraf in via volgend adres: hulpdienst@zwevegem.rodekruis.be